Contest Awesome Blog Design




Assalamualaikum ..Pagi yang indah lagi mulia dengan udara nyaman dibumi Allah ini..Pagi ni Anuar ada join contest..First time join..Napak mcm best ..Mesti best punya lah..Tgk tajuk pon dh tau "Awesome Blog" ..



Walaupun belog Anuar tak "Awesome" mcm belog korang,tapi nk try lh jugak join contest ni..HAdiah dia pon menarik ..Contest ni dari abg Syah Zahari dan abg Afiq Md Ali ..Mereka tua dari Anuar sbb tu pgl abg..Hormat sikit..

Kalau nak join kena la ikot syarat..Tgk kt bawah :)



SYARAT-SYARAT


  • Semua boleh join tak kira jantina
  • Mestilah blogger Malaysia
  • Buat satu entry pasal contest nie. pastikan ada banner dye.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang bloggers yang lain.
  • Letak link entry korang dekat comment box kitorang :
Designer Template : Afiq Md Ali
Classic Template : Syah Zahari
  • Hanya 4 pemenang yang akan dipilih
  • Tiada unsur voting 
  • 20 / 10 - 20 / 12


#Nak Dapat hadiah dari contest nie :)

#Kbai :)
#Jom join sekali :D

Tag : Kak Shida
    : Kak NurHafizah

Syukran Jazilan.

2 comments:

shida'R said...

dah ok nih kak bt :)

tq tag kaka k~

Boboi Boy said...

Welcome akk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...