Kenali Diri Saya Bersama Puteri Kasih

Assalamualaikum Readers sekalian.
Malam ni Anuar join segmen yang dibuat oleh Kak Puteri Kasih.
Segmen ni simple and senang je nak join..Bukan susah pon..Kena klik-klik dan tekan huruf yang patot je.Senang kn ?
Jom Join !






Napak tak gambar yang berwarna pink tu ?
Tu lah banner yang kak Puteri suroh kita letakkan dalam entry untuk segmen ni..Cepat letak kalau nk join..Nanti kena marah !


Dia sertakan soalan :) Jom jawab .

1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi seorang hero seperti BoboiBoy
2) Saya ingin sekali bertemu dengan Maher Zain
3) Binatang yang paling saya takuti adalah singa dalam cita NARNIA
4) Saya teringin bercuti ke Mekah
5) Lagu yang paling saya minati adalah semua lagu Maher Zain
6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan memimpin negara ini dengan penuh bersemangat
7) Insan yang paling saya sayangi adalah Nabi Muhammad S.A.W
8 Perkara yang paling saya benci adalah apabila tidak melaksanankan perintah Allah
9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah baca doa bangun tidur
10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya peramah,suka melawak,periang
Tag
1)Bell Purple
2)Abg Sha

Syukran Jazilan.

1 comment:

Puteri Kasih said...

wah..thanks adik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...