Greyson Micheal Chance




Assalamualaikum wahai sahabat yang mengenaliku atau pun tak.Petang ni Anuar baru nak update belog .Dah lama tak update maa..Mesti korang boring kn dok tgk entri sama ja ! Kesian korang ..(Padan Muka) Hehe :)

Kay,Hari ini Anuar ada entri yang mungkin best.Kalau rasa tak best baca entri ni bole tekan close . Entri kali tentang seorang budak cute.Haha ! Bagi Anuar dia cute lah.Sama umur ngn Anuar..Baru semalam je Anuar nampak muka dia ni dekat Tv.

Sekarang ni dia ada dekat Malaysia rasanya.Dia ada konsert kat negara kita ni.Kira bertuah la ada penyanyi luar datang negara kita.Ingat senang ka diorang nak datang .Hope dia hepy kat Malaysia ..








Nampak dia pegang lukisan bendera negara kita tu ? Dia ada kat Malaysia la tu.Kat Kuala Lumpur ..Sapa yang ada dekat KL tu bertuah la..Mungkin dapat jumpa dia..Cute tak dia? Anak mat saleh mesti handsome-handsome kan.Dia anak jati America.Dia ni kalau hampa nak tau tera men piano ! Memang terbaik lah dia men piano.Kalau tak caya tengok lah video dia.


Dia pernah perform lagu Lady Gaga guna piano dia.Rambut dia ala-ala Justin Bieber lah .Nanti dia pulak lah yang hotttt ! Korang cuba dengar lagu Waiting Outside The Line.Best.Hebat dia main piano.Piano dia pon semart.


K lah Setakat ni .Kalau nak dengan lebih lanjut pasai dia.P bukak wikipedia ok ? Done :) Jangan tergoda tengok dia. :) 


Syukran Jazilan.

8 comments:

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

comel lahh ! :D

Boboi Boy said...

Yupz ! Memang comel puns.Kalah Justin Bieber ..Haha :D

♥ Ieqa Chilleos♥ said...

Haha . yeah !

Run Away said...

../salam kenal dari segmen azfa...;d

fazzlim said...

sgt2222222 la comel... ^.^

Boboi Boy said...

ya memang pon.Tapi jangan kita abaikan Rasulullah :)

DRceria said...

huhuuuu..... jangan dia jd mcam JB tu dah la.. ejen Yahudi...

Boboi Boy said...

tu la.ISh3,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...