Harimau Berjaya Menelan Garuda

 


Assalamualaikum.

Pada petang ni dengan memakai jersey Harimau Malaya dan dengan penuh semangat untuk update belog yang sudah usang ni .Tahniah diucapkan kepada Harimau Malaya kerana berjaya menelan Garuda Indonesia.Haha .Malaysia terbaik.

Gol pertama perlawanan di jaringkan oleh Gunawan dari Garuda Indonesia pada minit ke 5 perlawanan.Cepat sunggoh garuda ni mematuk harimau.Nasib baik la harimau kita kuat kan.Kemudian Asrarudin menyamakan kedudukan ! Hasil lorongan dari Baddrul Bakthiar.


                                   Gunawan meraikan golnya !


                                   Asra bersorak kegembiraan !
Setelah kedudukan seri 1-1,perlawanan di heret ke masa tambahan.Harimau berhempas pulas dan terus bertahan dan melancarkan serangan demi serangan tetapi tidak berjaya menghasilkan sebarang gol.Walaupun tidak menghasilkan gol di masa tambahan,Harimau terus menunjukkan belangnya dengan melancarkan serang demi serangan.Perlawan diheretkan ke tendangan penalti.Dan Malaysia menang menerusi tendangan penalti !Mereka bersorak kegembiraan selepas Baddrul Bakhtiar menjaringklan gol kemenangan !


Tahniah !

Syukran Jazilan.

7 comments:

eka said...

jyeah , terbaik :)

Boboi Boy said...

Ha la.Dah baca ke belom hah ? haha

eka said...

dahlaa , haha -.-'

Tieyz said...

Awt tulis tntg nihh ? Owg nah la x abis happy agii tntg kelmarin , Hg tulis nih bertambah happy ! Huarh3 . Rsa cam nk lompat !

Boboi Boy said...

hahaha..Sebab kami bangga jadi anak malaya la kami tulis !

DianaAzis said...

huhu..semua org masih bersemangat bila berbicara soal bola semalam kan..apapun tahniah utk semua pemain Malaysia :)

Boboi Boy said...

ya betul tu..malaysia terbaik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...