Segmen:Jom Naikkan Jumlah Followers Dengan Mendadak




Assalamualaikum semua.Malam ni Anuar nak join segmen lagi.Dah berapa segmen Anuar join pun tak tau la.Banyak dah kot.Anuar tengok segmen ni macam menarik .Jadi Anuar join lah.Anuar nak tambahkan raka blogger dan nak ajak ramai orang datang blog Anuar yang tak seberapa ni.Nak Mengeratkan silaturahim .Harap-harap anda semua datang lah dekat blog ni.Segmen ni dianjurkan oleh Cik Azfa.

Jom tengok syarat-syarat untuk nak join segmen terbaik ni :

  • Wajib Follow blog Azfa
  • Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni
  • Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yang visit belog korang tu
  • Last sekali,postkan link entri korang dekat komen segmen ni oke?
  • Tolong alertkan,jangan tinggalkan link korang yang macam ni:"budakurangmatang.blogspot.com"
Tag:Semua Followers belog kami .Jom join :)
Tarikh tutup: 10 November 2011 Pukul 10 malam 

Syukran Jazilan.

7 comments:

diana said...

saya follow sini. singgah sini lak (:

http://dianatyping.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

hyz said...

amboi, melampau nama segmen... mendadak tuh.. hehehhe gud luck k...

alynfazlin said...

singgah sini dr segmen yg same.. selamat berkenalan. :)

Boboi Boy said...

Haha ! memang sakan pon :)

Salam perkenalan jugak

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...