Segmen:Saya Nak Pasang Backgrounds Shout Yang Comel




Assalamualaikum semua umat Islam yang dikasihi sekalian..Adek-adek,kakak-kakak,abang-abang..Hehe..Pertama sekali Anuar nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha yang tak lama lagi..Pada malam ni Anuar nak join segmen lagi..Segmen ni dianjurkan oleh Kak Shida ..

Dia ajak Anuar join..Kalau dia tak ajak Anuar pun tetap nak join jugak ! Tak dak sapa boleh halang kami tau .HIHI ..Didalam segmen ni,Kak Shida kita akan tolong memasang backgrounds shoutbox untuk sesiapa yang join segmen ni..

Bagi sesiapa yang tak tahu nak pasang tu dia boleh tolong ..Tapi backgrounds shoutbox tu mestilah yang Kak Shida kita buat..Ok jom tengok Rules nak join segmen ni.


  1. buat entri bertajuk "SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel" dan pasang banner atas tu.
  2. Add Facebook shida klik sini, selesai edit shida akan bagi kod di inbox FB
  3. sebelum tu korang support shida dulu disini > klik sini Terima kasih ^_^
  4. cara permintaan pasang shout hanya seperti dalam blog shida SAHAJA "hiding shout" atau "shout biasa" hanya letak di sidebar. Sila nyatakan dalam entri.
  5. BG shout boleh ambil dari FREEbies shida atau FREEbies orang lain atau sendiri punya. Jika BG shout sendiri atau BG shout FREEbies orang lain sila nyatakan URL PIC BG SHOUT tersebut dalam entri. Jika BG shout dari FREEbies shida sila nyatakan BG SHOUT gambar apa yang korang nak dalam entri korang. (tak faham boleh tanya)
  6. selesai semuanya komen link entri pada entri ini. Itu saja mudah kan .

 Tarikh Tutup SEGMEN : setakat ini tiada lagi
boleh intai Background Shout bawah ni :




Belog kami pun biru,so kami pun nak pilih backgrounds biru jugak lah .


Freebies Backgrounds Shoutbox dan Cbox
PERHATIAN : semua peserta segmen yang join akan dipasang BGSHOUT tiada yang terkecuali Terima Kasih :)

Tag
1.Kak Puteri Kasih

Syukran Jazilan.

2 comments:

shida'R said...

adik syarat no.5 xlgkap ..adik xbgtaw nk pkai shout yg mana..

shida'R said...

ok adik..betul dah hehe..jgn lupa tag mmber2 taw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...