Kembali-nya Tuan Belog



Bismillah. 

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Ehem-ehem.Dah lama tak nampak blog ni ada entry terbaru kan ? Dah nak dekat setahun rasanya. Hahaha.Sekarang ni dah jarang update dah. Penyakit malas dah menguasai diri. Entry ni update pun sebab rindu sangat nak update , nak berblogging.

Seriously memang rindu-lah nak berblogging macam dulu , nak active macam dulu.Tapi untuk tahun ni memang tak ada masa. Sekarang stay asrama pulakkan , lagi lah takdak masa. Haaa sekarang Anuar sekolah dekat SMT Tunku Abdul Rahman Putra ,Penang.

Minggu lepas baru ja selesai Ujian Prestasi 1. Haha result agak memuaskanlah.No need to know k ? Tapi bersyukurlah dengan apa yang dapat tu . Hmmm idea pun takdak nak taip apa lagi ni. Cukuplah sampai disini saja nohh. Selamat meninggu cuti seminggu anda :)

Assalamualaikum,

Improve Your Aamal . Improve Your Iman.


Syukran Jazilan.

5 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...